یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

مدیر گروه بهائیت پژوهشکده باقرالعلوم (ع) از تدوین طرح «مصون‌سازی جامعه از آسیب‌های بهائیت» با همکاری محققان و پژوهشگران حوزوی خبر داد.

به گزارش مرکزخبر حوزه، حجت الاسلام موسوی زاده در گفتگو با مرکز خبر حوزه، با اشاره به ضرورت شناسایی این فرق ضاله، گفت: برای مقابله با هر گروه ضاله و منحرف ابتدا باید آن را شناخت و سپس جهت مقابله،  عقائد و روشهای تبلیغی آنها را مورد ارزیابی، تحلیل و نقد قرار داد.

وی ادامه داد: گروه بهائیت در پژوهشکده باقرالعلوم (ع) کار تدوین کتابی با نام « پیام آوران تاریکی » را آغاز کرده است که پس از تدوین در اختیار روحانیان مستقر سازمان تبلیغات اسلامی سراسر کشور قرار خواهد گرفت.

حجت‌الاسلام موسوی‌زاده با اشاره به تلاش های انجام گرفته توسط این گروه افزود: شناسایی برگشتگان از بهائیت، رصد سایت‌ها و وبلاگ‌های بهایی، رصد کتاب‌ها و مطالب علیه بهائیت، برملا كردن ابعاد دقيق تهاجم فرهنگي فرقه ضاله بهائيت اعم از كتاب، مقاله، نشريه و سايت و به روز رساني اطلاعات درباره این فرقه ضاله از دیگر اقدامات گروه بهائیت پژوهشکده باقرالعلوم (ع) می‌باشد.

وی ادامه داد: اطلاع رساني به مديران و مسؤولين ارشد نظام،‌ رصد پيمايشي در جامعه شهري اعم از دانشگاهها، مدارس و مراكز وابسته به شهرداريها (مراكز و محافل، سابقه رهبران و فعالان، تشكيلات، تعداد اعضاء، فعاليت‌ها و اقدامات و روش‌ها و ابزار‌ها و محصولات)، تهيه سلسله گزارش ‌هايي از تاريخچة بهائيت شامل ظهور باب و صبح ازل ظهور بهاء الله و... از دیگر فعالیت های مهم این گروه پژوهشی به شمار می‌رود.

حجت الاسلام موسوی زاده در مورد دیگر اقدامات گروه بهائیت، اضافه کرد: شناسايي اساتيد و مراکز فرهنگی نقد بهائيت در استان قم و ارتباط با آنها از دیگر فعالیت‌های این گروه محسوب می‌شود.

وی در مورد راهكار‌هاي رسانه‌اي مقابله با فرقه ضاله بهائیت، خاطر نشان کرد: شناساندن اين فرقه‌ انحرافي به مردم و خصوصاً نسل جوان با کمک رسانه‌هاي عمومي و تهيه‌ي گزارشي درباره‌ي روابط بهائيان و فراماسونري، بهائيت و رژيم پهلوي و نقش وزراي بهائي و افراد نظامي و ديگر افراد مانند هژبر يزداني و... مي‌تواند در روشنگری قشر جوان بسيار تأثيرگذار باشد.

این محقق و پژوهشگر حوزوی، تهيه سلسله گزارش هايي از تاريخچه بهائيت شامل ظهور باب، ظهور بهاء، اختلافات بهاء و صبح ازل (تناقضات در بهائيت)، روابط سران بهائيت با دولت‌های استعماری روس و انگليس و آمريكا، بهائيت و شكل‌گيري اسرائيل، تهيه سلسله گزارش هايي درباره محتواي آموزه هاي بهائيت با حضور كارشناسان ديني و نقد و بررسي آنها،  تهيه گزارشي از فعاليت‌هاي ضدفرهنگي و غير بشردوستانه بهائيان علي‌رغم شعارهاي صلح طلبانه و ظاهرالصلاح مانند ارتباط با ديكتاتورهاي كشورهاي مختلف جهان را از جمله راهکارهای مقابله با بهائیت عنوان کرد.

مدیرگروه بهائیت پژوهشکده باقرالعلوم (ع) خاطر نشان ساخت: تهيه گزارشي از خاطرات افراد مطلع درباره فعاليت‌هاي انحرافي فرقه بهائيت و افراد بريده از اين فرقه ضاله، علل برخورد انقلاب اسلامي و نظام جمهوري اسلامي ايران با بهائيان علي‌رغم اين‌كه اديان يهود، مسيحي، زرتشتي، آشوري و كلداني آزادانه در ايران زندگي مي­کنند، توليد فراوان محصولات فرهنگي آگاهي‌‌بخش به جوانان، کارمندان، طلاب و در نهایت  بيان تعاليم اسلام به زبان‌هاي زنده‌ي دنيا در رسانه‌هاي عمومي براي سطوح مختلف سني کودکان، نوجوانان، جوانان و ساير اقشار را می توان از دیگر اقدامات در راستای مقابله بهائیت نام برد.

وی تصریح کرد: شناخت دقيق مباني و علل شکل‌گيري صهيونيسم‌ و بهائيت ما را به مقابله‌ي هشيارانه با آنها فرا
مي­خواند تا در مقابل اهداف و آرمان‌هاي آنان با شناخت آسيب‌هاي فرهنگي و اجتماعي، برنامه‌ريزي و مقابله کنيم.

این محقق و پژوهشگر حوزوی در پایان خاطرنشان کرد:‌ تدوین طرح «مصون سازي جامعه از آسيب ‌هاي بهائيت» که شامل موضوعاتی چون؛ مصون سازي و پيشگيري از گرايش‌ به بهائيت، مقابله و دفع آسيب‌ هاي اجتماعي و فكري ناشي از افكار بهائيت و شناسايي نقاط ضعف و قوت و تبديل نقاط ضعف به فرصت، با همکاری محققان و پژوهشگران حوزوی در مهمترین طرح‌های گروه بهائیت پژوهشکده باقرالعلوم (ع) می‌باشد.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha